Σχετικά

Η σωστή εκπαίδευση με ιδανικό αποτέλεσμα απαιτεί:

Εμπειρία, γνώσεις, σωστούς και λεπτούς χειρισμούς ακριβείας, τακτικής αλλά και χρονικής!!! Βασική προϋπόθεση η εμπιστοσύνη μεταξύ του χειριστή και σκύλου! Επιπλέον χρειαζεται θετική ενέργεια και διάθεση! Ο σκύλος έχει την ικανότητα να αναγνωρίζει τα συναισθήματά μας και τις διαθέσεις μας και θα αποδώσει τα ανάλογα!!! Για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε με τον σκύλο είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε πώς σκέφτεται και πώς μαθαίνει! Έχει τον τρόπο του, να μας μιλάει, αρκεί να αναγνωρίζουμε την γλώσσα του σώματός του!!!! Επίσης πρέπει να του επιτρέψουμε την ανάγκη του, να.... είναι ΣΚΥΛΟΣ!!
Action Dog®

PicsArt_01-21-03.52.15
Polish_20200906_121527678
PicsArt_02-08-07.49.12

New puppy

Απέκτησες κουτάβι και δεν ξέρεις πως να το χειριστείς? Είσαι απογοητευμένος και αισθάνεσαι αβοήθητος να τον ελέγξεις? Το κουτάβι σου δεν σε ακούει, γαυγιζει ανεξέλεγκτα και έχει άσχημες συμπεριφορές? Ως γονέας κουταβιού Φέρνοντας στο σπίτι ένα κουτάβι είναι μια θαυμάσια και συναρπαστική εμπειρία.! Αυτή η χνουδωτή μπαλίτσα θα γίνει αμέσως το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην οικογένεια!Το νεαρό σας κουτάβι στηρίζεται και εξαρτάται απόλυτα σε σας για να το βοηθήσετε να προσαρμοστεί και να υποδεχτεί το νέο κόσμο που ανοίγεται μπροστά του. Η καθοδήγηση και η διαπαιδαγώγηση που θα λάβει από σας, θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τι είδους σκύλος θα γίνει.

Επίσης, εσείς παίζετε τον πρωταρχικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα, της ιδιοσυγκρασίας και των συνηθειών του σκύλου σας κατά τη μετέπειτα ζωή του. Επιπλέον, η εκπαίδευση του σκύλου, με σκοπό να συμπεριφέρεται με αποδεκτό τρόπο από τη νεαρή κιόλας ηλικία, προλαμβάνει πολλά προβλήματα συμπεριφοράς. Είναι επίσης η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε την εκπαίδευσή του! Να του μάθετε τους κανόνες του σπιτιου!!! Πρέπει να είσαι υπεύθυνος και να κάνεις μερικά βήματα για να εξασφαλίσεις ότι θα ωριμάσει σε ένα καλά συμπεριφερόμενο σκύλο! Η σωστή φροντίδα (κοινωνικοποίηση, κτηνίατρος, εκπαίδευση) είναι σημαντική από τους πρώτους μήνες της ζωής του! Το κουτάβι σου σε χρειάζεται!

Εκπαίδευση στα καθήκοντα Φύλαξης Χώρου & Σωματοφυλακής

Αξιολογούμε τις δυνατότηεες του σκύλου σας και εφόσον πληρεί τα ζητούμενα , θα πρέπει να έχει πραγματοποηθεί τουλάχιστον η βασική εκπαίδευση και η απαλλαγή του από τυχόν προβλήματα συμπεριφοράς! Στόχος της εκπαίδευσης στην φύλαξη είναι να ενισχύσουμε τον χαρακτήρα του σκύλου και να του καλλιεργήσουμε τα ένστικτά του, δίνοντας τού ερεθίσματα και εμπειρίες ώστε να είναιι σίγουρος για τον εαυτό του, με τόλμη και αυτοπεποίθηση και όχι σαν μανιακός ή φοβισμένος που απλά να θέλει να δαγκώσει! Μαθαίνουμε στον σκύλο:
- Να αναγνωρίζει μία απειλή!
- Να προειδοποιεί για τον κίνδυνο!
- Να εμπλακεί σε μάχη εάν χρειαστεί, αυτοβούλως αν είστε απών από το χώρο ή κατευθυνόμενα εάν τού το ζητήσετε ή ακόμα και να σταματήσει την επίθεση κατόπιν εντολής σας.
- Να προστατεύει τον εαυτό του κατά την διάρκεια της συμπλοκής.

Επίσης, στην διάρκεια του προγράμματος θα διδαχτείτε και εσείς τεχνικές με τις οποίες θα μπορείτε να συνεργαστείτε με τον σκύλο σας. Δηλαδή να λειτουργήσετε σαν ομάδα με ισχυρό δεσμό κατά την αντιμετώπιση μιας επίθεσης σε βάρος σας! Η εκπαίδευση γίνεται στο χώρο μας, όπου και διαμένουν οι σκύλοι έως ότου ολοκληρωθούν τα μαθήματα! Αν θέλετε μπορείτε να είστε παρόντες στα μαθήματα!

Polish_20210318_123958475
Polish_20210318_162944306
1599461157018

You cannot copy content of this page