Φιλοξενία

Action Dog

Στον χώρο μας, σε ένα ήσυχο, οικείο, φυσικό περιβάλλον, παρέχουμε υπηρεσίες  φιλοξενίας, συνθήκες υγιεινής,επαρκή χώρο εκτόνωσης-παιχνιδιού. Την προστασία, τη βόλτα και την αγάπη που προσφέρουμε  στoυς τετράποδους φίλους! Την φροντίδα αναλαμβάνουν άτομα εκπαιδευμένα  γι αυτό, όλη την ημέρα..! Το σημαντικό είναι ο σκύλος σας να νιώθει ότι βρίσκεται...σαν στο σπίτι του, καθαρός και χαρούμενος! Η φιλοξενία του σκύλου σας περιλαμβάνει:
 • Καθημερινό περίπατο, παιχνίδι & άσκηση, από εξειδικευμένα άτομα, σε χώρο με περιμετρική περίφραξη για την ασφάλεια του.
 • Σχολαστικός καθημερινός καθαρισμός του προσωπικού του χώρου, καθώς και των πιάτων του (νερού & φαγητού).
 • Προσφέρουμε κεράσματα με λιχουδιές και snacks, πολύ καλής ποιότητας!
 • Εάν το επιθυμείτε, κατά την διάρκεια της διαμονής του σκύλου σας στον χώρο μας, μπορούμε να σας ενημερώνουμε μέσω φωτογραφιών ή video! 
 •  Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών που λατρεύουν οι σκύλοι!Διασκεδάζουν εκτονώνονται, εκπαιδεύονται, γυμνάζονται σωματικά και πνευματικά!
 • Διαθέτουμε σπιτάκια φωλίτσες κουβερτάκια για την χαλάρωση και τον ύπνο του σκύλου σας έτσι ώστε να νοιώθει άνετα ασφαλής και χαρούμενος!
 • Κτηνιατρική επίβλεψη

Υπηρεσίες Action Dog

Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες:
 • Παραλαβή – παράδοση του σκύλου σας, από κεντρικό σημείο της πόλης (χωρίς χρέωση). Επιπλέον από και προς το χώρο σας, για δική σας διευκόλυνση! (με την ελάχιστη χρέωση).
 • Αναλαμβάνουμε να φροντίσουμε σκυλιά που βρίσκονται σε φαρμακευτική αγωγή, για όσο καιρό παραμείνουν στο χώρο μας. (Εκτός από σκυλιά με μεταδοτικά νοσήματα που μπορεί να κινδυνέψουν τα υπόλοιπα σκυλιά).

Τι χρειαζόμαστε από εσάς με τον ερχομό σας στον χώρο φιλοξενίας μας?

 • Ο σκύλος να είναι εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος.
 • Ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας.
 • Να έχει γίνει πρόληψη για εξωπαράσιτα (τσιμπούρια, ψήλους). Αν όχι ενημερώστε μας για να εφαρμόσουμε εμείς την αγωγή αποπαρασίτωσής του.
 • Ενημέρωση για τυχόν χρόνια προβλήματα υγείας (αλλεργίες, εντερικές ευαισθησίες κλπ) ή θέματα συμπεριφοράς (φοβίες, επιθετικότητα κλπ).
 • Έγκαιρη ενημέρωση για την κράτηση του δωματίου (ιδιαιτέρως για την υψηλή σεζόν «Χριστούγεννα, Πάσχα, Αύγουστο»).
 • Γενικότερα οποιαδήποτε πληροφορία που έχει σχέση με τον σκύλο σας και την φιλοξενία του, μας είναι χρήσιμη. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για την φιλοξενία του σκύλου σας με τηλεφωνική επικοινωνία. - 6907566721

Φωτογραφικές Αφηγήσεις

Εαν το επιθυμείτε κατα την διάρκεια της διαμονής του σκύλου σας στο χώρο μας, μπορούμε να σας ενημερώνουμε μέσω φωτογραφιών ή video για να νιώθετε με ένα click πιο κοντά!
6,2
6,0
8,1

Φιλοξενία

Δημιουργική Απασχόληση!

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών που λατρεύουν οι σκύλοι! Διασκεδάζουν εκτονώνονονται, εκπαιδεύονται, γυμνάζονται σωματικά και ψυχικά! Έλα κι εσύ να διαλέξεις το δικό σου και εμείς θα σου μάθουμε πως παίζεται το παιχνίδι!

Συμβουλές Βελτίωσης Συμπεριφοράς

Αν.....κάτι σας απασχολεί σχετικά με την συμπεριφορά του σκύλου σας, έχουμε την δυνατότητα να τον παρατηρήσουμε κατά την διάρκεια της Φιλοξενίας του, στον χώρο μας και να σας δώσουμε σχετικές συμβουλές Άνευ Κόστους!!!

5,9
238
536
2,4
664
682

Dog Walking

Σε ασφαλείς περφραγμένους, φυσικούς καταπράσινους χώρους βγαίνουμε βόλτα με τον σκύλο! Κάθε χώρος είναι μοναδική πηγή εξερεύνησης και τόνωσης των αισθήσεων φέρνοντας τον σκύλο πιο κοντά στη φύση που τόσο αγαπά! Η διαδικασία της βόλτας παίζει (σπουδαίο) σημαντικό, θετικό και ευχάριστο ρόλο στη ψυχολογία του και δεν είναι μόνο για ανακούφιση από τις βιολογικές του ανάγκες είναι μία κοινή, σημαντική και απαραίτητη δραστηριότητα! Ο σκύλος νοιώθει όμορφα να τον συνοδεύουμε έχει ανάγκη την συντροφιά μας! Τα οφέλη πολλά, όπως η καλή σωματική διάπλαση, η καλή ψυχική υγεία και η σύσφιξη των σχέσεων μας κάποια από αυτά! Πάντα χαλαρά και ήρεμα γιατί αυτό θέλουμε να του μεταδώσουμε κατά την διάρκεια της βόλτας μας έτσι ώστε να νοιώθει ασφαλής και χαρούμενος! Έτοιμος για βόλτα???

Free run...

Κάθε σκύλος έχει ανάγκη για αερόβια άσκηση! Στον ασφαλή περιφραγμένο καταπράσινο χώρο μας έχει στη διάθεσή του 1000m² προκειμένου να εκτονωθεί!!!Να τρέξει ελεύθερος στο γρασίδι να απολαύσει τον καθαρό αέρα της εξοχής να παίξει με παιχνίδια της επιλογής του να εξερευνήσει το περιβάλλον εκδηλώνοντας αυτά που απορρέουν από τα ενστικτά του! Πάντα υπό την επίβλεψή μας! Η διάρκεια διαφέρει αναλόγως το επίπεδο ενέργειας του κάθε σκύλου! Ένας εκτονωμένος σκύλος είναι πάντα ένας ήρεμος και χαρούμενος σκύλος!!!

853
1,1
4,7
1,9
3,1
5,7

Extra Playdate

Πρόκειται για ελεύθερο παιχνίδι μεταξυ δύο σκύλων, σε περιφραγμένο χώρο, πάντα υπό την επίβλεψη έμπειρων ατόμων, που ενισχύει την κοινωνικοποίηση, εκτονώνει και διασκεδάζει τον σκύλο σας! Ο σκύλος μας Roudi #BorderCollie εκπαιδευμένος - κοινονικοποιημένος είναι ο φίλος που ανυπομονεί για παρέα και παιχνίδι με τον φιλοξενούμενό μας!!! Ζητήστε το!

You cannot copy content of this page